tisdag 19 februari 2013

Resa bort litegran...


Om nästan exakt 8 veckor så drar vi och det ska bli helt, helt fantastiskt. Förra året var vi ett gäng på 12 personer som åkte...som nu...fast vi tar med oss 4 andra i år (inte för att vi inte vill ha med oss dom andra men dom kunde inte åka) Ja.Hursomhelst...
Det var absolut första gången mina minisar åkte iväg...ever...och att bara se dem njuta av alla intryck var så underbart. Som att se deras min när planet lyfte och sen mötas av den värmen när vi sen klev av, stolthet över viljan att själv göra sig förstådda på engelska...ibland lite knaggligt, men vad gör de...istället för att be oss om hjälp... och framför allt lättsamheten och glädjen...trots att vi åkte mitt i natten...typ kl 3...och både plan och tåg var ca 4 timmar försenat...  
























Klart att det hände incidenter...som bland annat att en dörr gick i baklås på en restaurang, att 'någon' ibland bröt ihop och samma person fastnade i en hiss och imiterade en zombie bland andra restaurang gäster...fast det är ju smällar man får ta liksom.
   
Så. Om sisådär en 8 veckor reser vi bort litegran...till Grekland...och det ska bli helt underbart!



 


2 kommentarer:

ylva sa...

jaaa längtas å lite panik...hur faaan ska ja hinna ? beach 2013 redan i slutet av april :) men nu KÖR vi vännen, grönsaker å grönsaker å INGET socker, jajjemän <3 å Zoombin var ju mitt absolut roligaste minne från förra resan, men jag lär nog få lyfta på ögonbryna ett antal gånger denna resa med :)

Unknown sa...

Jaa raring...känner lite det samma över det där beach och 2013 och lite annat..men det ordnar sig nog :)...för om han kör en zombie grej till...(med stela armar och tom blick...och dessutom knalla runt en stund...längre än vi anade...bland gästerna) kommer jag ändå att garva läppen av mej oavsett 'beach' eller '2013' och i ert sällskap dessutom :)Love it!